Uncategorized

Wat zijn de kenmerken van een WA beperkt casco autoverzekering?

Summary

Het uitkiezen van een nieuwe autoverzekering is niet gemakkelijk. Dit is iets wat je waarschijnlijk niet dagelijks doet, terwijl je ook uit veel soorten verzekeringen kunt kiezen. Zo kun je onder meer voor een WA beperkt casco autoverzekering kiezen. Is […]

Het uitkiezen van een nieuwe autoverzekering is niet gemakkelijk. Dit is iets wat je waarschijnlijk niet dagelijks doet, terwijl je ook uit veel soorten verzekeringen kunt kiezen. Zo kun je onder meer voor een WA beperkt casco autoverzekering kiezen.

Is het aan te raden om jouw auto verzekeren met een WA beperkt casco verzekering? Dat is afhankelijk van jouw wensen, van de leeftijd van jouw auto en van de waarde van jouw auto.

Een interessante dekking

Wil je alleen verzekerd zijn tegen schade die je aan andere auto’s aanricht? Dan kies je het beste voor een normale WA autoverzekering. Als je voor een uitgebreidere dekking wilt kiezen, is het interessant om voor de WA beperkt casco autoverzekering te kiezen.

Bij deze verzekering ben je namelijk ook gedekt tegen schade door brand, schade door een aanrijding met een dier, schade door inbraak, schade door diefstal, schade door natuurgeweld en schade door joyriding of ontploffing. Eigenlijk is de dekking van een WA beperkt casco verzekering bijzonder interessant.

Voor veel auto’s geschikt

Ook is het een feit dat een WA beperkt casco verzekering voor veel auto’s geschikt is. Dit geldt eigenlijk voor alle auto’s die pakweg 5 á 12 jaar oud zijn. Binnen deze ‘leeftijdscategorie’ is het aan te raden om voor een WA beperkt casco te kiezen. Dat is eigenlijk alleen niet het geval als je echt een dure auto hebt; in dat geval kies je het beste voor een WA volledig casco autoverzekering.

Bijzonder divers aanbod

Wil je een WA beperkt casco autoverzekering af gaan sluiten? Dan is het advies om voor jezelf echt een goede vergelijking te maken. Het is namelijk zo dat veel verzekeringsmaatschappijen een WA beperkt casco autoverzekering aanbieden. Deze verzekeringen zijn stuk voor stuk uniek en hebben ook hun eigen prijskaartje. Om deze redenen doe je er verstandig aan om een uitgebreide vergelijking te maken.

Interessante tarieven

Ten opzichte van een WA volledig casco zijn de tarieven van een beperkt casco verzekering ook interessant. Als je niet teveel geld wilt betalen, is dit de meest ideale verzekering. Ook als je van een prima dekking verzekerd wilt zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *